
Pollo al Cacciatore – ”Jærgens kyllingret”
Pollo al cacciatore er en typisk toscansk ret, traditionelt tilberedt i en terracotta gryde med karamelliserede løg, kapers, oliven, tomater og urt...
Læs mereDenne hjemmeside er kun egnet til personer over 18 år. Klik ja, hvis du 18 år eller ældre.
Felicetti-familien samarbejder med en række velrenommerede kokke bl.a. Alessandro Gilmozzi, der er flere steder nævnes som "en af de mest interessa...
Læs mereEfteråret er over os, og det et tid til en varm kop the med honning. Og hvorfor ikke bruge honningen i din madlavning også? Der er mange gode egens...
Læs mereI juni afholdt vi en konkurrence og fik så mange skønne opskrifter fra jer. Og de skal da deles! Så vi har samlet mere end 10 olie dressinger til j...
Læs mereHos Tommaso har vi nogle fuldstændig fantastiske ekstra jomfruolivenolier. Olierne kan noget forskelligt, og det synes vi er vigtigt ,at du ved, nå...
Læs mereLammefilet lukkes ved en hurtig stegning på en pande hvorefter den sættes i ovnen indtil den rammer 60 grader. Svampe og asparges vendes hurtigt på...
Læs mereEn hurtig, simpel og lækker pastaret, der hurtigt bliver tilføjet listen af familiens favoritter. Til 4 personer skal du bruge: 200 gr. blandede s...
Læs mereFelicetti-familien forhandler deres økologiske pastaer til mange Michelin restauranter verden over. I vores egen lille familie er Spaghetti med tom...
Læs mereRetten er skabt af vores gode ven, kokken Luca Della Via, fra restauranten Antica Bottega dei Vini i det smukke centrum af Verona. Han har de...
Læs mere