SPAGHETTI ALL’ARRABBIATA

spaghetti All'arrabbiata

SPAGHETTI ALL’ARRABBIATA

Retten er skabt af Maria fra Olifa
Forberedelsestid: 15 minutter

Ingrediensliste:

Felicetti spaghetti 500g
Olifa tomatsauce med chili ”Sugo picante all’arrabbiata”
Olifa eksta jomfruolivenolie 3 spsk
Olifa tørret knust Chili
 

Fremgangsmåde:

  1. Sæt en gryde i kog, når vandet koger, tilsættes en håndfuld groft salt og spaghettien koges i den tid, der er anvist på pakken.

  2. I mellemtiden, opvarmes 3 spsk jomfruolivenolie i en stor pande, tilsæt Olifa tomatsaucen med chili og giv det moderat varme indtil spaghettien er færdig.
  1. Når spaghettien er færdigkogt, drænes den og hældes direkte i panden med saucen.
  1. Bland spaghetti og saucen godt, så saucen er ensartet.
    Smag til med Olifa tørret knus chili, salt og peber.
  1. Hæld derefter et skævt Olifa jomfruolivenolie over retten.  
  1. Server retten og drys med Olifa tørret knust chili efter smag.

Buon appetito!

Vi elsker at se, hvordan du nyder vores opskrifter, så del gerne dine billeder med os på Instagram @tommaso.dk

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres inden offentliggørelse