maj 03, 2022
Spaghetti med svampe , hvidløg & salvie
En hurtig, simpel og lækker pastaret, der hurtigt bliver tilføjet listen af familiens favoritter.
Til 4 personer skal du bruge:
- 200 gr. blandede svampe
- 2 pillede hele fed hvidløg
- Ekstra jomfruolivenolie til stegning, f.eks. Classico olien fra Olifa
- Frisk salvie
- Spaghetti fra Felicetti, f.eks. Il Cappelli eller Grand Duro
Sådan gør du:
- Sæt vand over til spaghetti
- Varm olien op
- Når olien er varm steges de hele fed hvidløg i et par minutter hvorefter svampene, skåret i mundrette stykker, steges med hvidløget.
- Fjern alle fed hvidløg og tilsæt mange friske blade af salvie, som du ønsker og lad dem stege med svampene.
- Smag til med salt.
- Hæld vandet fra spaghettien, når den er klar og bland den med svampeblandingen.
- Riv en smule frisk parmesan over.
Server retten med et godt glas Palazzo della Torre eller La Grola.
Buon appetito!