Spaghetti med svampe , hvidløg & salvie

En hurtig, simpel og lækker pastaret, der hurtigt bliver tilføjet listen af familiens favoritter.

Til 4 personer skal du bruge:

  • 200 gr. blandede svampe
  • 2 pillede hele fed hvidløg
  • Ekstra jomfruolivenolie til stegning, f.eks. Classico olien fra Olifa
  • Frisk salvie
  • Spaghetti fra Felicetti, f.eks. Il Cappelli eller glutenfri fra Rummo 

Sådan gør du:

  • Sæt vand over til spaghetti
  • Varm olien op
  • Når olien er varm steges de hele fed hvidløg i et par minutter hvorefter svampene, skåret i mundrette stykker, steges med hvidløget.
  • Fjern alle fed hvidløg og tilsæt mange friske blade af salvie, som du ønsker og lad dem stege med svampene.
  • Smag til med salt. 
  • Hæld vandet fra spaghettien, når den er klar og bland den med svampeblandingen.
  • Riv en smule frisk parmesan over.

 

Server retten med et godt glas Palazzo della Torre eller La Grola.

Buon appetito!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres inden offentliggørelse