april 17, 2022
spaghetti med tomatsauce & bacon - familiens favorit
Felicetti-familien forhandler deres økologiske pastaer til mange Michelin restauranter verden over. I vores egen lille familie er Spaghetti med tomatsauce en storfavorit. Vi bruger altid spaghetti fra Felicetti og Tomatsauce og krydderierne fra Olifa.
Du skal bruge til 4 personer:
- 1 flaske La Rustica
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 200 gr. bacon i tern
- 1 spsk. Classico, Ekstra jomfruolivenolie fra Olifa
- Tørrede chili flager fra Olifa
- 1 pakke Il Capelli Spaghetti fra Felicetti
- Revet parmesanost
- Friske basilikumblade
Sådan gør du:
- Hak løg og hvidløg.
- Varm olien op i en gryde og svits løgene i et par minutter til de er gyldne.
- Tilsæt bacon og steg i 5-10 minutter alt efter hvor sprød du ønsker baconen.
- Tilsæt La Rustica tomatsaucen og lad saucen komme op at koge.
- Tilsæt chiliflagerne efter smag.
- Skru derefter helt ned og lad saucen simre. Jo længere den står, jo mere smag fra løgene og chilien.
- Kog vand til spaghettien og kom den i gryden når vandet koger. Lad pastaen kog i ca. 9 minutter.
- Server med revet parmesan og friske basilikumblade.
Buon appetito! 🍝🍷