spaghetti med tomatsauce & bacon - familiens favorit

Felicetti-familien forhandler deres økologiske pastaer til mange Michelin restauranter verden over. I vores egen lille familie er Spaghetti med tomatsauce en storfavorit. Vi bruger altid spaghetti fra Felicetti og Tomatsauce og krydderierne fra Olifa.

Du skal bruge til 4 personer:

  • 1 flaske La Rustica
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 gr. bacon i tern
  • 1 spsk. Classico, Ekstra jomfruolivenolie fra Olifa
  • Tørrede chili flager fra Olifa
  • 1 pakke Il Capelli Spaghetti fra Felicetti
  • Revet parmesanost
  • Friske basilikumblade 

 

Sådan gør du:

  • Hak løg og hvidløg.
  • Varm olien op i en gryde og svits løgene i et par minutter til de er gyldne.
  • Tilsæt bacon og steg i 5-10 minutter alt efter hvor sprød du ønsker baconen.
  • Tilsæt La Rustica tomatsaucen og lad saucen komme op at koge.
  • Tilsæt chiliflagerne efter smag.
  • Skru derefter helt ned og lad saucen simre. Jo længere den står, jo mere smag fra løgene og chilien.
  • Kog vand til spaghettien og kom den i gryden når vandet koger. Lad pastaen kog i ca. 9 minutter.
  • Server med revet parmesan og friske basilikumblade.

Buon appetito! 🍝🍷

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres inden offentliggørelse