Tiramisu - som farmor lavede den

San Marco Junior-familien har været så søde at dele deres fantastiske opskrift på deres Tiramisu, der har overlevet i generationer. Så nu kan du også få den italienske dessert stemning lige hjem i dit køkken. Opskriften er til 12 personer.

2 dl. blommer 

12 spsk. sukker 

1 kg. mascarpone 

2,5 dl. piskede æggehvider 

3 pakker ladyfingers 

Espressokaffe ca. 1/4 liter til at dyppe ladyfingers i.

Cacaopulver til pynt. 

 

Æggeblommer og sukker piskes sammen. 

Mascarponen vendes i æggesnapsen. 

Ved siden af piskes æggehvider til de er stift pisket og herefter vendes æggehviderne i massen.

Væd ladyfingers i espressokaffen og læg dem ved siden af hinanden i bunden af et fad. 

Stænk ladyfingers med marsalavin. Hæld halvdelen af mascarponemassen henover ladyfingers - og gentag processen i 2 lag med et nyt lag kaffe vædet ladyfingers. Slut af mascarponemassen på toppen og drys/pynt med cacao. 

Hemmeligheden bag en god tiramisu er gode råvarer - og allervigtigst en top kvalitet  mascarpone fra Foresti. Vi bruger også en rigtig god marsala (Florio, Veccioflorio Marsala Superiore Secco 2017).

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres inden offentliggørelse