I over hundrede år på samme sted, har en familie plejet de værdier, der ligger til grund for deres fremragende produkter. Hver dag bygger de deres egen fremtid med tillid til deres erfaring, modet til at bevæge sig fremad og et ubarmhjertigt drive til kontinuerlig forbedring.

I 1908 tog Felicetti udfordringen op med at producere pasta i hjertet af Dolomitterne, takket være sin bedstefars, Valentino, intuition. I dag bruger de stadig kun kildevand til at blande pastaen, og ren bjergluft til at tørre den.

I hjertet af Val di Fiemme og Dolomitterne ligger Predazzo. Et sted, der kan være lige så fascinerende og besværligt for dem, der har boet der i århundreder. Ingen forhindringer har dog hæmmet Felicetti familiens dialog med naturen, en kilde til en gavnlig gengældelse af energier.

Når man ser tilbage på mere end 65 års erfaring inden for fremstilling af pasta, taler resultaterne for sig selv. Felicetti vælger den bedste hvede og supplerer den med de rigtige former og snit. De skræddersyr hvert produkt til de unikke behov hos indenlandske og internationale kunder.

Da Felicetti udviklede deres premium serie af pasta, havde de et eneste mål: de ønskede at kombinere fremragende organiske ingredienser - kvalitetshvede, kildevand og den reneste luft i Dolomitterne - til et produkt, der også tilfredsstiller de bedste kokke i verden, som miljøbevidste madkendere.