PRISER

De opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms og de pr. d.d. gældende afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Priserne er opgivet pr. flaske – vær opmærksom på, at nogle priser kun gælder ved køb af hele kasser af 3, 6 eller 12 stk.

BESTILLING OG BETALING

Vores varer bestilles og betales på webshoppen. Du skal være fyldt 18 år, for at kunne handle vin i webshoppen. Der er mulighed for at betale på følgende måder:

  • VISA/Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay.

Betaling for ordrer trækkes fra kundens konto, når varerne sendes fra vores lager.

Forventet levering er 1-3 dage på størstedelen af vores produkter. Se også leveringsbetingelser.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når vi har modtaget din ordre, vil du modtage en e-mail, der bekræfter ordren.

Vi kan ikke altid garantere, at vi kan levere de varer og ydelser du finder på vores hjemmeside, indenfor en rimelig tid. Derfor er der IKKE indgået en bindende aftale mellem os, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra os på den mailadresse, som du har oplyst ved bestillingen.

Visse af vore varer lagerfører vi ikke i Danmark. Sådanne varer bestiller vi først hjem, når vi har modtaget din ordre. Vi har derfor ikke altid sikkerhed for levering, når vi sender vores ordrebekræftelse. Dette gælder i særdeleshed varerne, der findes under kategorien ”Værd at vente på”. Vi tager derfor forbehold for, at det kan være nødvendigt at annullere sådanne ordrer. Ved en sådan annullering vil en opkrævet købesum blive tilbagebetalt, men du vil ikke have andre misligholdelsesbeføjelser.

FAKTURA

Når ordren er endeligt gennemført, modtager du pr. e-mail en faktura.

FORTRYDELSESRET

I henhold til loven om visse forbrugeraftaler er fødevarer købt på nettet ikke omfattet af fortrydelses- eller returret.

MANGLER / FEJL

Skulle der ved modtagelsen af varerne foreligge en fejl eller mangel, er det vigtigt straks at få det påført fragtbrevet, og derefter kontakte os på e-mail kontakt@tommaso.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi gør opmærksom på, at tommaso.dk ikke erstatter eller refunderer ødelagte varer ved valg af GLS som fragtmetode.

GENEREL INFO

Vi har til huse på følgende adresse: Tommaso ApS., Østergade 17, 3.th., 1100 København K.