Tommaso er en webshop med nøje udvalgte italienske vin og delikatesser, vi har håndplukket produkter fra lokale italienske gårde, for at bringe den ægte smag af Italien hjem til dig. Vi vil gerne styrke din madoplevelse med autentiske italienske ingredienser af højeste kvalitet. Med vores omhyggeligt udvalgte italienske varer, er vores mål at tilbyde dig det allerbedste af italiensk mad og drikke, direkte fra vores lokale producenter i Italien.

Allegrini familien

Allegrini familien  er blevet vores tætte partnere og det er vi meget stolte over.  De er en af de dygtigste italienske vin familier med udmærkelser i hele verden. Hos Allegrini familien møder du en familie, der har spillet en hovedrolle i vinproduktionen i Veneto siden 1600-tallet.

Olifa familien

Olifa familien er den skønneste familie, der har rødder i Norden og som lever og ånder for Italienske lækkerier. De har bosat sig i Italien og bringer førsteklasses italienske ingredienser til dit køkken.

 

Felicetti familien

Den rene bjergluft og kildevand er Felicetti familiens hemmelighed. Man fristes næsten til at sige, at de producerer pasta på kærlighed og kildevand.

Savini familien

Savini familen byder dig indenfor i et trøffelunivers fra Toscana, som de har keret for i 4 generationer.  En historie om mod og temperament, har gjort det muligt for brandet Savini Tartufi at blive et vigtigt kvalitetsstempel i trøffelindustrien.

Reví familien

Reví familien byder dig på bobler med udsøgt smag produceret og udviklet gennem generationer.