Det var i 1982, efter mange års studier og perfektion af produktionsteknikker, at Paolo Malfer besluttede at grundlægge Reví. Firmaet, der fandt sin inspirationskilde i Trentodoc. Betegnelsen Reví kommer fra navnet på det område, der ifølge legenden var ideelt til dyrkning af en druesort, hvorfra man kunne få en overlegen vin, "Re vin", vinens konge. Reví producerer kun Trentodoc, og det gør de nu, som de gjorde dengang. Med stor opmærksomhed på at forfølge den største kvalitet og respekt for dets forbindelse til Trentinos land.

På cirka 10.000 hektar (ca. 2% i Italien) af Trentino dyrkes der vinmarker, hvor ca. 10% dyrkes med druer til mousserende vin og en produktion på 9 millioner flasker Trentodoc om året. Terrænet og klimaet gør Trentino til et unikt område, et område der er særligt velegnet til produktion af metodo classico (druer af høj kvalitet, præcision, erfaring, arbejde og tid). Trentodoc kommer fra vinmarker, der er vokset mellem 200 og 900 meter over havets overflade og i et miljø præget af betydelige døgntemperaturvariationer, hvilket giver druerne aromatisk kompleksitet, elegance og surhed. Derudover har jorden fremragende dræning og luftning, da de er rige på kalksten og har en stor mængde Siliciumdioxid. Dette giver gode nuancer i aromaen. De høje højder og bjergene er en stor ressource for Trentodoc.

Paolo sidder fortsat ved roret, men hans to sønner står for hhv. det kommercielle og produktionen som en led i generationsskiftet.