Savini er en familie der har formået at gøre deres passion til deres levevej. Siden 1920 har Savini harmonisk arbejdet med respekt for naturen og mennesker. En historie om mod og temperament, har gjort det muligt for brandet Savini Tartufi at blive et vigtigt kvalitetsstempel i trøffelindustrien.

Virksomheden er beliggende i Toscana i et af de mest egnede områder til trøffelproduktion. Toscana er en af ​​de smukkeste italienske regioner og verdensberømt for sine landskaber, sin historie, kultur, gastronomi og meget andet. Det er lige i denne region, at Savini Tartufi ligger, ejet af en familie, der har opbygget en virksomhed takket være deres passion for trøfler. Savini har beskæftiget sig med trøfler i fire generationer, og opdrætter nu også Alba-trøfler, så de kan tilbyde de bedste trøfler hele året rundt. I dag er Savini Tartufi et internationalt brand, der forbindes med trøfler af høj kvalitet.

Trøfler findes kun steder, hvor naturen ikke er forurenet. Dette danner grundlag for den perfekte ramme, hvor jægeren og hunden er i harmoni. De er hovedpersonerne i trøffeljagten, som sammen er i stand til at opnå noget magisk under jagt efter et så dyrebart produkt.