Tommaso er en webshop med nøje udvalgte italienske vin og delikatesser, vi har håndplukket produkter fra lokale italienske gårde, for at bringe den ægte smag af Italien hjem til dig.

Vi vil gerne styrke din madoplevelse med autentiske italienske ingredienser af højeste kvalitet. Med vores omhyggeligt udvalgte italienske varer, er vores mål at tilbyde dig det allerbedste af italiensk mad og drikke, direkte fra vores lokale producenter i Italien.

Tommaso har stærke relationer med producenter over hele Italien og er altid på udkig efter nye venner til at slutte sig til os, når vi deler den sande smag af Italien, med resten af ​​verden.

Allegrini familien er blevet vores tætte partnere og det er vi meget stolte over. De er en af de dygtigste italienske vin familier med udmærkelser i hele verden. Samtidig holder de hele tiden øje med nye delikatesser i det italienske, som vi kan få til Danmark og lade vores kunder smage.

Vi er i Tommaso startet med et forholdsvis lille sortiment, da vi vil være helt sikre på den gode smag til vores kunder – vi er hele tiden i gang med at smage og finde nye italienske produkter vi kan få bragt til Danmark.

Vidste du at en flaske vin eller en italiensk delikatesse i gennemsnit har op til 4 mellemmænd, før den lander i dit køkken i Danmark. Sådan behøver det ikke at være. Med Tommaso kan du springe op til 3 mellemmænd over og få de lækre italienske varer stort set direkte fra producenten - uden dyre mellemmænd undervejs.

Buon Appetito!